Grönström Lunch

Varje vardag mellan 10:00 och 15:00

Meny

Grönström

Välkommen

I Sverige har vi alltid haft en lite annorlunda lunchkultur än i resten av världen. Då dom flesta andra länder äter något lättare till lunch som t.ex en smörgås och en frukt så har vi i Sverige sedan länge ätit stora luncher med ”all inclusive” för nästan inga pengar. Detta vill vi Grönström fortsätta med men med skillnaden att vi specialiserat oss på sallad!

 

Lunchen är Grönströms hjärta och det var i den här verksamheten allt började. Vi ville helt enkelt erbjuda ett grönare och mer hälsosamt alternativ till den klassiska husmanslunchen.

Lunch här!

Vi har plats för över 150 personer i restaurangen och välkomnar gladeligen alla som vill ha en rofylld och trevlig lunch, iväg från jobbet. Ta med dina kollegor eller bjud vänner eller kunder och njut både av miljön och våra rätter.

Lunch på jobbet!

Väntar ni kundbesök, ska ni ha ett större möte eller är det kanske fest på gång? Vi caterar för alla tillfällen och skräddarsyr er lunchupplevelse för varje behov. Beställ enklast i vår webshop och är det större kalas så bjuder vi på utkörningen!

Lunch på språng!

Har du bråttom och behöver äta i farten? Välj då några av våra alternativ som passar bra i handen. Oftast är dom lite billigare och om du vill ta med en kaffe också så går det bra med!

 

Meny

Kika gärna in i vår webshop under ”Beställ” för att se hela vårat sortiment!

Hoppas det smakar!

X