Nyheter

Sommarmenyn äntligen klar!

Många nyheter och några favoriter i repris som Strawberry med jordgubbar och svartpeppar, en riktigt god kombo.

Antalet vegetariska och veganska alternativ har också ökat. Om du inte provat vår lasagne så är det dags, den är vegansk men vet du inte om det så märker du ingen skillnad.

Sommarmeny 2021

Nyhetsbrev för Grönström vecka 24

Get inspired!

Midsommar igen!

Nästa vecka är det midsommar igen och fredagen är en ledig dag och för många är torsdag en halvdag. Vi har därför ingen grill nästa vecka men Grönström sallad i Högsbo och i Sisjön är öppna som vanligt.

Öppet

Öppet hela sommaren

Semestern närmar sig men alla har ju inte samtidig semester och en del måste hålla jouren i gång. Därför har Grönströms och Grillströms i Högsbo öppet hela sommaren mellan 10–15 och grillen kör på torsdagar och fredagar, hela sommaren. Restaurangen i Sisjön har däremot semesterstängt vecka 28 till och med vecka 31.

Meny

Ny meny!

Nu är äntligen sommarmenyn uppe och favoriter som Stråbärry med andra är tillbaka. Välkommen in och testa våra nyheter.


Nyhetsbrev för Grönström vecka 22

Veckans grill

Mixed grill idag kanske eller varför inte urbenat kycklinglår med gorgonzolasås?

Sittningar idag och i morgon 11:30 resp 12:30. Boka bord på 031-797 74 44 eller maila på order@gronstromsallad.se

Personal

Gammal favorit i repris

Idag kommer Jakob tillbaka som kock för att sommarjobba under studietiden. Jakob kommer främst vara i grillen under sommaren och vi hälsar honom hjärtligt välkommen tillbaka!

Trädgård inne

Grillström har trädgårdskänsla inomhus

På Grönströms grillavdelning så har vi numera flyttat in utemöblerna inomhus. Detta för att inte behöva bry oss om den svenska sommaren. Skulle vädret tillåta så har vi fortfarande två uteserveringar, en på framsidan och en på baksidan.


Menybyte Grönströms

Sommarmenyn klar v 23

Några nya, några favoriter tillbaka. Kom in i veckan och spana in allt nytt.


Personal

Vi söker personal

Vi fortsätter att utvecklas och för detta behöver vi mer folk. Delvis en fullfjädrad kock och en kallskänka men även extrapersonal så vet du någon som passar in, ge dom en hint och be dom maila cv till kontakt@gronstromsallad.se

Nyhetsbrev för Grönströms

Trädgård inne

Grillström har trädgårdskänsla inomhus

På Grönströms grillavdelning så har vi numera flyttat in utemöblerna inomhus. Detta för att inte behöva bry oss om den svenska sommaren. Skulle vädret tillåta så har vi fortfarande två uteserveringar, en på framsidan och en på baksidan.

Veckans grill

Denna vecka har vi Fläskfilé med Gorgonzolasås

Fläskfilén grillas hel och serveras med gorngonzolasås och bakad potatis alternativt rostad kulpotatis.
pris 149:-
Det finns platser kvar till bägge sittningarna 11:30 och 12:30 men i morgon börjar det bli fullt till 12:30.


Menybyte Grönströms

Sommarmenyn är på gång

dags att byta meny på Grönström sallad. Blir lite nytt och en del favoriter gör comeback. Förhoppningsvis är den på plats närmaste veckorna.


Personal

Vi söker personal

Vi fortsätter att utvecklas och för detta behöver vi mer folk. Delvis en fullfjädrad kock och en kallskänka men även extrapersonal så vet du någon som passar in, ge dom en hint och be dom maila cv till kontakt@gronstromsallad.se

Tekniska problem webshopen

Högsbo 2021-04-28

Just nu har vi tekniska problem med kortbetalningar i webshopen och jobbar på att lösa det. du som vill beställa kan antingen välja annat betalsätt och på så sätt få en faktura istället alternativt ringer ni in er order på 031-797 74 44 och betalar med Swish. vårt swishnummer är 1234 83 4610.

Vi ber om ursäkt för strulet givetvis och jobbar febrilt på att lösa problemet.

 

Högsbo 2021-04-28 10:19

Nu är problemet löst och kortbetalningar fungerar som vanligt igen.

Kristoffer Göbel ny grillkock på Grillström

Kristoffer Göbel ser till att din grill blir oförglömlig!

Kristoffer Göbel ser till att din grill blir oförglömlig!
Vi startar upp Grillströms nu på fredag 16 april och fortsätter sedan på torsdagar och fredagar framöver. Smashburgers, käsekrainer eller varför inte lite kamben eller en entrecoté? Boka gärna bord, antalet platser nu under coronan är begränsat.

Nu händer det vi pratat om i tre år, Grillström drar igång! Vi har gjort om hela eventlokalen till en stor trädgård där vi inrett med trädgårdsmöbler, parasoller och till och med gräsmatta. Terrassen på baksidan är själva grillplatsen men även där finns plats att avnjuta lunchen i det fria.

Menyn kommer att bestå av varierande rätter där vi har veckans grill bland annat. Denna rätt varierar från vecka till vecka. Vi har också fasta rätter där givetvis burgare står på agendan bland annat. Vi kommer göra s.k smashburgers som är en burgare där man lägger en boll av köttfärs på grillen och pressar sen ut den under en minut ca. Detta ger en högre brännyta och skapar mer smak än en traditionell burgare som gärna blir lite kokt i mitten, smashburgaren ger grill rakt igenom.

Utöver det så kan man få en Käsekrainer som serveras med tysk potatissallad och sauerkraut eller varför inte en Chorizo med salsasås och kulstekt potatis. Kamben och souvlaki är några andra rätter från vår meny.
Tack vare Coronans grepp om oss alla så har vi valt att ha bordsbokning då antalet platser blir begränsat tack vare coronan, max 4 personer per bord gäller nuförtiden.

Kristoffer Göbel är en matglad bloggare och samtidigt en etablerad rockmusiker med coverbandet RockCircus men även med egen musik i bandet Sixfootsix. Utöver detta har han även en matblogg på Facebook samt matlagningskurser på medborgarskolan. Om du vill ha en kock hemma en kväll så är det bara att kontakta Kristoffer och är humöret på topp så tar han med gitarren också.

X

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Vi antar att du är OK med detta, annars kan du hitta mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng